Διακοπές στο Λασίθι - Κάτω Ζάκρος - Απαράμμιλη ομορφιά -Έρευνα έδειξε 6 στους 10 ξανάρχονται για διακοπές πατήστε και διαβάστε

 

Μοναδική ομορφιά στη νοτιοανατολική Κρήτη




Μακριά από τις υπεραναπτυγμένες τουριστικά περιοχές της Κρήτης, στο ανατολικότερο άκρο της, η Κάτω Ζάκρος διαθέτει, εκτός από τα ερείπια ενός σημαντικού μινωικού ανακτόρου, όμορφες παραλίες και εξαιρετικές πεζοπορικές διαδρομές. Η Ζάκρος και το επίνειό της, η Κάτω Ζάκρος, βρίσκονται στο νοτιοανατολικό άκρο της Κρήτης και απέχουν τρεις ώρες περίπου με το αυτοκίνητο από το Ηράκλειο ή 40 λεπτά περίπου από τη Σητεία. Για χάρη τους δίνεται η ευκαιρία στον ταξιδιώτη να διαπιστώσει πόσο μεγάλη και ανεξάντλητη είναι η Κρήτη, ενώ αν τυγχάνει να ασχολείσαι με την πεζοπορία, με έκπληξη θα διαπιστώσει; ότι έφτασες στο σημείο όπου τελειώνει το περίφημο ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4 που ξεκινά από τα Πυρηναία Όρη και διασχίζοντας Γαλλία, Ελβετία, Αυστρία, Γερμανία, Ουγγαρία και Βουλγαρία φτάνει στην ηπειρωτική Ελλάδα μέχρι την Πελοπόννησο για να καταλήξει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Κάτω Ζάκρο.









Τα καταγάλανα νερά και η χρυσή αμμουδιά της σας καλωσορίζουν στη ΚΑΤΩ ΖΑΚΡΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ και σας προσκαλούν να ανακαλύψετε τι θα πει αυθεντική κρητική φιλοξενία.

Ένα μεγάλο προνόμιο της αποτελεί η εύκολη προσβασιμότητα στη θάλασσα,και το άνετο πάρκιν. Στην περιοχή ΚΑΤΩ ΖΑΚΡΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ  είναι TAVERNA  AKROGIALI που απέχει μόλις 5 μέτρα από την παραλία. Είναι η παλαιότερη ταβέρνα στην περιοχή της Κάτω Ζάκρου, το κτίριο που χτίστηκε το 1898 .



Tα ενοικιαζόμενα  δωμάτια  KATO ZAKROS


Επιλέξτε το σωστό μέρος για τη διαμονή σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας
Κινητό: +30 6974 656617
Τηλέφωνο  +30 28430 26893

Μακριά από τις υπερπόντιες τουριστικές περιοχές της Κρήτης, στην πιο ανατολική πλευρά είναι ότι καλύτερο   συνδυάζει η περιοχή.


 Μόλις 5 μέτρα από την παραλία. Εδώ, δίπλα στη θάλασσα, θα μας βρείτε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε από νωρίς το πρωί. Ενώ απολαμβάνετε τα κρυστάλλινα νερά κάτω από το ζεστό ήλιο, ετοιμάζουμε για εσάς το πρωινό ,μεσημεριανό γεύμα όπως εσείς επιθυμείτε συνοδεία με ένα άφθονο κρασί της επιλογής σας. Το απόγευμα μπορείτε να απολαύσετε το παγωτό σας ενώ απολαμβάνετε το απέραντο φως της γαλάζιας θάλασσας και στο δείπνο δυτικά του ηλίου που είναι μαγικό.




Στην ταβέρνα «ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ» δίνουν μεγάλη σημασία στην ποιότητα και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν (λάδι, λαχανικά κρέατα και ψάρια) είναι δικής τους παραγωγής ή άλλων ντόπιων ανθρώπων και ψαράδων.

Επιλέξτε το σωστό μέρος για τη διαμονή σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας
Κινητό: +30 6974 656617
Τηλέφωνο  +30 28430 26893

Ανοικτά από νωρίς το πρωί, έτοιμοι να σας υποδεχτούν, για το πρωινό ή τον καφέ σας, καθώς επίσης να σας σερβίρουν αναψυκτικά και χυμούς, και για τους μεγαλύτερους μπύρες ή ούζο με εκλεκτούς μεζέδες.


Μπορείτε να απολαύσετε τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας μας καθώς σας ετοιμάζουν το μεσημεριανό σας γεύμα, σύμφωνα πάντα με τις γευστικές σας απαιτήσεις.


Επιλέξτε το σωστό μέρος για τη διαμονή σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας
Κινητό: +30 6974 656617
Τηλέφωνο  +30 28430 26893


Ο  Νίκος Περάκης και η σύζυγός του Τάνια ανέλαβαν το 1991 και από τότε προσφέρουν με αγάπη και γεύση στους πελάτες τους γνήσια παραδοσιακή κρητική φιλοξενία.  Νίκος ο ιδιοκτήτης μπορεί να σας παρέχει πολλές πληροφορίες καθώς μιλάει σε 4 γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ιταλικά).


Ο παραλιακός οικισμός της Κάτω Ζάκρου βρίσκεται σε απόσταση 8Km από την Ζάκρο. Στην περιοχή βρίσκονται επίσης το Μινωικό Παλάτι της Ζάκρου, το φαράγγι των Νεκρών και το σπήλαιο των Πελεκητών.




Το τοπίο είναι μαγευτικό και ιδανικό για οικογενειακές ξεκούραστες και ήρεμες διακοπές.

Η Ζάκρος και το λιμάνι της Κάτω Ζάκρος βρίσκονται στο νοτιοανατολικότερο μέρος της Κρήτης και απέχουν 3 ώρες από το Ηράκλειο ή περίπου 40 λεπτά από τη Σητεία.


KATO ZAKROS HOLIDAYS


Επιλέξτε το σωστό μέρος για τη διαμονή σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας
Κινητό: +30 6974 656617
Τηλέφωνο  +30 28430 26893


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπροστά η Ν.Δ στις ευρωεκλογές σε πρόθεση ψήφου στο νομό Λασιθίου-Tι δείχνει νέα μεγάλη δημοσκόπηση στο ΛΑΣΙΘΙ

ΕΣΚΑΣΕ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ - Το εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο στην ΠΑΧΕΙΑ ΑΜΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ για Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λασιθίου

Έσκασε η Βόμβα Ο Γρηγόρης Πασπάτης Βουλευτής με την ΝΔ στο Ηράκλειο -Πολιτικές καραμπόλες μετά την απόφαση

300.000 EYΡΩ η ζημία .Ο Δήμος Ιεραπέτρας ξέχασε 100 ημέρες να ποτίσει το νέο γήπεδο ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΟΥ και καταστράφηκε ο νέος χλοοτάπητας

ΓΚΑΛΟΠ ΛΑΣΙΘΙ Ν.Δ. -Ποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές προηγούνται στην κούρσα

ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΑΘΑΝ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΥΡΡΟΥ ΔΗΜΑ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ - Ο Πύρρος Δήμας είναι ο άνθρωπος που σήκωσε το ΛΑΣΙΘΙ στα επίπεδα των εθνικών εκλογών σήμερα

ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ - Παραδοσιακή ταβέρνα Κατερίνα

ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΡΗΤΗ - ΓΚΟΝΤΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Στη Σαουδική Αραβία ο Γ. Πλακιωτάκης: Πρωτοβουλία για αποκλιμάκωση της έντασης. ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ