ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΧΕΙΑ ΑΜΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΒΙΝΤΕΟ - Η ΝΕΑ ΚΑΝΤΙΝΑ SAND Το κρητικό σουβλάκι του , που μπορείς να τρως μέχρι λιποθυμίας!

 

 Το χωριό βρίσκεται σε απόσταση 15 χλμ. βόρεια της Ιεράπετρας στο μυχό του κόλπου του Μεραμπέλλου, πάνω στο κόμβο που οδηγεί ανατολικά για Σητεία και δυτικά για Ηράκλειο. 



Η περιοχή της Παχειάς Αμμου περιλαμβάνει τους οικισμούς: Παχεία Αμμος, Βασιλική και Μοναστηράκι. Εδώ εδρεύει το Ινστιτούτο Μελέτης Προϊστορικού Αιγαίου Ανατολικής Κρήτης, που πραγματοποιεί συστηματικές ανασκαφές στην ευρύτερη περιοχή και, παράλληλα ασχολείται με τη συντήρηση και την ανάδειξη αρχαιοτήτων.



Απολαύστε φαγητό η ποτό στην ανανεωμένη καντίνα SAND .

        

                 Δείτε αυτό το βίντεο




Η εξυπηρέτηση είναι άψογη και οι τιμές χαμηλές για να ευχαριστηθείτε το γεύμα σας


THL. 2842 304858



Από φέτος η καντίνα SAND  είναι  κοντά σας σε έναν ανανεωμένο χώρο στο λιμάνι της ΠΑΧΕΙΑ ΑΜΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ δίπλα στο κύμα με λαχταριστούς μεζέδες, ψητά της ώρας, σαλάτες, σνακ, κρασιά, μπύρες και αναψυκτικά. 




Σας περιμένουμε να απολαύσεται το γεύμα σας και το ποτό σας σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με θέα τον κόλπο του ΜΕΡΑΜΒΕΛΟΥ και την πανέμορφη ΠΑΧΕΙΑ ΑΜΜΟ.
Το μυστικό της επιχυχίας είναι το καλό φαγητό, αλλά και κάποιες λεπτομέρειες που θα βρείτε εδώ!





Παραλία Παχειάς Άμμος

Φωλιασμένο στη βόρεια ακτή της Κρήτης, η παραλία και το χωριό Παχιά Άμμος αποπνέουν μια αίσθηση ηρεμίας και γοητείας που παρακινεί τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια γαλήνια απόδραση. 


Από την παρθένα παραλία της μέχρι τη γραφική ατμόσφαιρα του χωριού, η Παχιά Άμμος προσφέρει ένα απολαυστικό μείγμα φυσικής ομορφιάς, πολιτιστικής κληρονομιάς και χαλαρής ατμόσφαιρας. 

ΚΑΝΤΙΝΑ SAND

Στην ιδιαίτερα προσεγμένη κουζίνα μας και με μεράκι σας υποσχόμαστε αυθεντικές Κρητικές γεύσεις που ανταμείβουν και με το παραπάνω. Αφεθείτε στην ηρεμία του πανέμορφου τοπίου, νιώστε τη φύση και χαλαρώστε .

Σε αυτόν τον περιεκτικό οδηγό, θα εμβαθύνουμε στη γοητεία της παραλίας παχιά άμμος, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας, των επιλογών μεταφοράς, των αξιοθέατων, των καταλυμάτων, των επιλογών για φαγητό, των κοντινών σημείων ενδιαφέροντος και μιας σύντομης περίληψης του τι κάνει αυτόν τον προορισμό ξεχωριστό.




ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΤΙΝΑΣ


Απολαύστε φαγητό η ποτό στην ανανεωμένη καντίνα SAND .


THL. 2842 304858

Ένα περιβάλλον όπου η Κρητική παράδοση αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα.
ΚΑΝΤΙΝΑ SAND







Σας περιμένουμε όλους και όλες με τις οικογένειες σας, τους φίλους σας ή και μόνους σας, να γνωριστούμε από κοντά
ΚΑΝΤΙΝΑ SAND




ΚΑΝΤΙΝΑ SAND








Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπροστά η Ν.Δ στις ευρωεκλογές σε πρόθεση ψήφου στο νομό Λασιθίου-Tι δείχνει νέα μεγάλη δημοσκόπηση στο ΛΑΣΙΘΙ

ΕΣΚΑΣΕ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ - Το εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο στην ΠΑΧΕΙΑ ΑΜΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ για Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λασιθίου

Έσκασε η Βόμβα Ο Γρηγόρης Πασπάτης Βουλευτής με την ΝΔ στο Ηράκλειο -Πολιτικές καραμπόλες μετά την απόφαση

300.000 EYΡΩ η ζημία .Ο Δήμος Ιεραπέτρας ξέχασε 100 ημέρες να ποτίσει το νέο γήπεδο ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΟΥ και καταστράφηκε ο νέος χλοοτάπητας

ΓΚΑΛΟΠ ΛΑΣΙΘΙ Ν.Δ. -Ποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές προηγούνται στην κούρσα

ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΑΘΑΝ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΥΡΡΟΥ ΔΗΜΑ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ - Ο Πύρρος Δήμας είναι ο άνθρωπος που σήκωσε το ΛΑΣΙΘΙ στα επίπεδα των εθνικών εκλογών σήμερα

ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ - Παραδοσιακή ταβέρνα Κατερίνα

ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΡΗΤΗ - ΓΚΟΝΤΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διακοπές στο Λασίθι - Κάτω Ζάκρος - Απαράμμιλη ομορφιά -Έρευνα έδειξε 6 στους 10 ξανάρχονται για διακοπές πατήστε και διαβάστε

Στη Σαουδική Αραβία ο Γ. Πλακιωτάκης: Πρωτοβουλία για αποκλιμάκωση της έντασης. ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ